У День селища жителям Шацька подарували новий сквер. ФОТО

0
0
У День селища жителям Шацька подарували новий сквер. ФОТО
До Дня селища у Шацьку відбулося відкриття нового скверу.

Урочистості проходили 21 версня, пише «Район.Шацьк»

Після завершення робіт сучасна зона відпочинку в самому центрі селища стала місцем, де полюбляють проводити вільний час шачани, дітвора і гості Шацька. Територія скверу викладена бруківкою, встановлені ліхтарі й лавочки, радують око клумби, газон, фонтан, велично височіє пам'ятник Кобзареві, облаштована Wi-Fi-зона.

Під час урочистого відкриття скверу ведуча свята Ольга Гайова від імені шачан подякувала всім, хто вкладав кошти і будував цю зону відпочинку: народному депутату України Степану Івахіву, будівельному підприємству «Орбіта-Рожище», Шацькому комунальному підприємству «Будинкоуправління», ТзОВ «Вельт-капітал» та «Волинькооппроект».

Людмила Цевух, в.о. Шацького селищного голови, теплим і вдячним словом згадала головного ініціатора будівництва скверу – світлої пам'яті селищного голову Сергія Віннічука, за життя якого був проведений тендер і розпочалися роботи. Мрія керівника, який не дожив до цієї урочистої миті, здійснилася, а новозбудований сквер, що став окрасою селища, завжди буде саме його заслугою.

Привітала шачан з урочистою подією помічник народного депутата України Степана Івахіва Наталія Маленицька, пригадавши світлі миті співпраці з Сергієм Віннічуком.

Пам'ять про почесних громадян Шацька Сергія Віннічука і Сергія Мокренка присутні вшанували хвилиною мовчання.

Символічно перерізали стрічку, відкривши сквер, Людмила Цевух, Наталія Маленицька, Віталій Яльницький, заступник селищного голови, та Василь Ліщук, заступник директора будівельного підприємства «Орбіта-Рожище».

Під звуки мелодії «Реве та стогне Дніпр широкий» діти поставили до підніжжя пам'ятника Тарасові Шевченку корзину з квітами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні