Як на луцькому «Богдані» святкують день машинобудівника*

0
7
Як на луцькому «Богдані»  святкують день машинобудівника*
Щороку в останню неділю вересня на ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» організовують святкові заходи приурочені до професійного свята - Дня машинобудівника.







Традиційно на луцькому "Богдані" вручили грамоти і відзнаки працівникам за вагомий внесок у розвиток машинобудівної галузі та інші заслуги, а потім провели щорічні спортивні змагання.









Усі працівники підприємства мали змогу взяти участь у змагання між командами підрозділів заводу (складальний цех, фарбувальний цех, управління логістики і т.д).











Загалом сформували вісім команд, які змагались у спортивних естафетах, кидали дротики в дартс, а потім виконували і більш складні завдання. Жінки змагались у стрибках на скакалці, а чоловіки переміщували важкі шини на швидкість. Фінальне випробування на думку присутніх було найбільш видовищним.





Легендарний ЛуАЗ (в народі "Волинянка"), виготовлений на ДП "АСЗ №1" АТ «"К "Богдан Моторс", двоє учасників повинні були протягнути за найкоротший термін до лінії старту. Притім в автомобілі були всі учасники команди.

Коли члени журі підбили підсумки, виявилось, що деякі команди набрали однакову кількість балів, тому вирішили провести ще один конкурс. Учасники мали надувати кульку до того часу, поки вона не лусне. Таким чином і визначили переможців. Перше місце здобули працівники складального цеху.



За перше, друге та третє місце команди отримали грошові призи, але й іншим учасникам вручили невелику суму для заохочення.

1 місце - 2 500 гривень
2 місце - 2 000 гривень
3 місце - 1 500 гривень
Інші - 500 гривень



Перший заступник директора автозаводу Ярослав Гриців розповів, що це вже традиція:"Спортивні змагання – це невід'ємний елемент святкування Дня машинобудівника кожного року. Нашому підприємству вже 62 роки. Ми проводимо такі змагання останні 20 років".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні