--> У Ковелі відкрили виставку неймовірних підводних фото | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі відкрили виставку неймовірних підводних фото

0
-1
У Ковелі відкрили виставку неймовірних підводних фото
У Ковелі Тетяна Тарасенко презентувала виставку світлин під водою.

49 оригінальних світлин, роздрукованих на полотні, прикрашають стіни культурно-просвітницького центру, - повідомиляють на сайті ковельської мерії.

Жінка розповідає, що мрії про подорожі у глибинний світ морів та океанів у неї виникли ще в дитинстві, коли вона переглядала “Підводну одіссею команди Кусто”. Тоді, це видавалось фантастикою, а сьогодні - це її захоплення, яке супруводжує впродовж десяти років.

Розпочалось усе з волинського Світязя, а тепер у її скарбничці вражень — занурення в Чорному, Середземному і Червоному морях, в Індійському та Тихому океанах.

Спочатку був лише дайвінг, а згодом жінка його поєднала з фотомистецтвом. З роками, свої вміння вона удосконалювала, навчалась новому, освоювала професійну техніку.

Тетяна - щаслива дружина, мама двох донечок. І сімейні турботи вдало поєднує зі своїм хобі. Хоча, сама за спеціальністю інженер, але вподобала мистецтво фотографії.

І тепер, навіть, перебуваючи у Києві, теж знайшла можливість займатись улюбленою справою. Вона знімає у басейні. На виставці представлено чимало підводних фотопортретів. Серед моделей — друзі, рідні, знайомі.

Авторка, каже, що такі зйомки тривають понад годину і доводиться зробити чимало кадрів, аби досягти бажаного результату. І ті, хто хоче мати таке незвичне фото, мають теж потоваришувати з водою. Велику роль відіграє світло. Загалом це ціла наука, яку вона пізнавала самостійно, адже і в столиці немає подібних спеціалістів.

Привітав землячку з дебютом ініціатор проведення вернісажу, заступник міського голови Ігор Прокопів: ”Коли побачив ці фото, то відразу подумав про виставку у нашому місті. Адже, як на мене, ці роботи унікальні.

Усі, хто прийшов познайомитись з роботами Тетяни, із захопленням говорили про її творчість, багатий внутрішній світ, талант і багатогранність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні