--> Працівників луцького «Богдана» привітали з професійним святом* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівників луцького «Богдана» привітали з професійним святом*

1
1
Працівників луцького «Богдана» привітали з професійним святом*
Щороку в останню неділю вересня в Україні відзначають День машинобудівника. З цієї нагоди 21 вересня на ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» відбулися урочисті заходи в одному із цехів.





Першому надали слово керівнику автозаводу Писаному Дмитру Геннадійовичу, який привітав працівників та наголосив на важливості професії. Він також нагадав про вагомий внесок автозаводу і його працівників у розвиток машинобудівної галузі в Україні:





«Ми пам’ятаємо, що своєю справою робимо вклад в державу і в наше місто, платимо податки, військовий збір. Нагадаю, що за минулий рік ми сплатили близько 80 млн грн податків. Це все робиться на цьому підприємстві вашими руками. Хочу побажати вам успіхів, бо праця на підприємствах машинобудування не є легкою. Але ми працюємо, ми рухаємо вперед наше підприємство, нашу державу».





На святі були присутні представники місцевих органів влади. Почесні грамоти Волинської ОДА вручали за вагомий внесок у розвиток машинобудівної галузі, високий професіоналізм та просто з нагоди свята.





До слова запросили також заступника голови Волинської обласної ради Карпюка Романа Петровича: «Передаю вітання і велику вдячність від всієї волинської громади: від депутатів та голови облради Палиці Ігора Петровича. Хочу вам побажати, щоб ви завжди залишалися в доброму настрої і вірили в краще майбутнє»







Після урочистої частини присутніх запросили на щорічні спортивні змагання серед працівників заводу, які провели у іншому цеху.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще би зарплату платили вчасно і підвищили трохи (бо на 200 $ прожити нереально)аніж грамоти роздавати!!Викликає обурення це лицемірство!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні