--> Обличчя «Волинь-Інвест 2018» у Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обличчя «Волинь-Інвест 2018» у Луцьку. ФОТО

0
13
Обличчя «Волинь-Інвест 2018» у Луцьку. ФОТО
Інвестиційний бізнес-форум "Волинь-Інвест 2018", який приймає розважальний центр "Промінь", стартував у п'ятницю, 21 вересня, близько 10-ї ранку.

Першим своє вітальне слово сказав ініціатор заходу та голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко. Він зазначив, що сьогодні чудовий момент для того, щоб Волинь показала себе світу, підкресливши, що область має що запропонувати потенційним інвесторам, - пише ІА Конкурент.

Своєю чергою виконувач обов'язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що обласний центр Волині активно працює з ЄБРР, Європейським Інвестиційним банком, корпорацією "НЕФКО", акцентуючи на господарському розвитку міста.

"Фінансові установи, які працюють в Україні, які дуже прискіпливо вивчають ситуацію, які дуже прискіпливо дають оцінки і просто так грішми не розкидаються, вкладають їх у Луцьк", – сказав він.

Про важливість проведення інвестиційного форуму на Волині зазначив керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак. Із його слів, це великий крок для подальшого розвитку прикордонної області.

"Це важливо як для розвитку економіки вашої землі, так і для цілої держави", – мовив управлінець.

Окрім вищезгаданих спікерів, вітальне слово у першій частині також взяли: голова Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна та перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Згодом розпочалася основна частина заходу, під час якої директор представництва Польсько-української господарчої палати в місті Жешув Маріуш Тивонюк розповів про процес формування інвестиційного потенціалу України, бізнесмен Андрій Покровський зосередився на перспективах взаємодії внутрішніх та зовнішніх інвесторів на Волині, а директор Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України Тарас Лопушанський зупинився на тому, що ефективна боротьба з корупцією – головний чинник інвестиційної привабливості України.

Окрім цього, упродовж всього дня на форумі говорять про перспективи розвитку промисловості, логістичний потенціал області, розвиток туризму та освіти, зелену економіку, сільське та лісове господарство та індустріальні парки…


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні