--> У Луцьку планують витратити понад 40 мільйонів на ремонт проспекту Волі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку планують витратити понад 40 мільйонів на ремонт проспекту Волі. ВІДЕО

2
-17
У Луцьку планують витратити понад 40 мільйонів на ремонт проспекту Волі. ВІДЕО
У Луцьку на проспекті Волі планують відремонтувати проїжджу частину і тротуари - від повороту на вулицю Шопена до Київського майдану.

На це, за прогнозами чиновників, доведеться витратити більше 40 мільйонів гривень, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

За ці кошти також хочуть облаштувати освітлення та кілька скверів. Цього року планують оголосити тендер на ремонт, а наступного - відремонтувати проспект. Однак, за умови, що в міському бюджеті вистачить на це грошей.

"Зараз доробляється проект на всю Волі. Від Шопена до Київського майдану. У нас була реконструкція проспекту Волі, якщо пам'ятаєте, від Шопена до Чехова. Однак тоді було декілька скандалів щодо того, щоб не зрізати дерева, не розширювати, реконструкція. Зараз ми розробили новий проект без розширення, яка називається капітальний ремонт вулиці", - повідомляє Директор департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась.

Про реконструкцію проспекту в центрі міста говорили ще у 2016 році. Тоді вулицю планували розширити, а для цього - зрізати кілька десятків дерев. Проти виступили громадські активісти. Тож від цього задуму чиновники відмовились.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще би світлофори поробили та розмітку по всьому місту.
Відповісти
до лучан:
не краще. покриття тротуарів від скверу навпроти філармонії і аж до ДФС - практично відсутнє. Ви давно ходили там пішки?
навпроти філармонії забудовник знищив асфальт, залишивши ямиська та уламки. а баюра від будинку природи до знання!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні