--> Волинянину дали чотири з половиною роки, бо пограбував чоловіка на 35 гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянину дали чотири з половиною роки, бо пограбував чоловіка на 35 гривень

0
-3
Волинянину дали чотири з половиною роки, бо пограбував чоловіка на 35 гривень
Раніше засуджений волинянин отримав чотири з половиною роки позбавлення волі за те, що пограбував чоловіка на 35 гривень у його квартирі.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області від 13 вересня, повідомляє ІА Волинські новини.

Було це 27 травня 2018 року. Раніше засуджений волинянин, перебуваючи у квартирі чоловіка, вкрав зі столу на кухні 35 гривень, коли той був присутній. Власник квартири намагався затримати злочинця, схопивши його за руку, проте той вирвався, штовхнув його і втік.

Сам обвинувачений розповів суду, що він дійсно викрав кошти, однак господар квартири цього не бачив, і він не застосовував до нього насильства. Однак, допитавши постраждалого, який розповів подробиці злочину, суд дійшов висновку, що покази обвинуваченого не відповідають дійсності, адже таким чином він хотів уникнути кримінальної відповідальності за більш тяжкий злочин. Окрім того, його вина підтверджується й іншими доказами.

Зауважимо, що постраждалий просив суд призначити злочинцю суворе покарання.

Суд визнав грабіжника винним та призначив покарання: 4 років 6 місяців позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні