--> Порнозірка випустить книгу про роман з Трампом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порнозірка випустить книгу про роман з Трампом

0
0
Порнозірка випустить книгу про роман з Трампом
На початку жовтня в продажу з'явиться книга колишньої порноакторки Стормі Деніелс, де вона детально розповідає про свій роман з Дональдом Трампом.

Він стався близько 10 років тому, - пише ВВС Україна.

З таблоїдної історії чутки про роман давно переросли в один з головних політичних скандалів в США.

Хоча книга "Повне розкриття" надійде до продажу лише за кілька тижнів, з її змістом вже встигли ознайомитися журналісти. Вони підтверджують: порнозірка з великою кількістю подробиць - аж до форми геніталій президента США - розповідає про свої стосунки з мільярдером і про власне життя.

"Якби в мене були стосунки з Дональдом Трампом, ви б дізналися про них не з новин, а з книги", - було сказано в заяві Стормі Деніелс, яку її представник передав ЗМІ на початку 2018 року.

Саме тоді видання Wall Street Journal розповіло, що адвокат Трампа Майкл Коен у 2016 році - якраз перед виборами президента США - заплатив Деніелс (справжнє ім'я - Стефані Кліффорд) 130 тисяч доларів за мовчання.

Дев'ять місяців потому Коен під присягою зізнався, що порушив правила фінансування виборчих кампаній, коли заплатив Деніелс. Він заявив, що зробив це за наказом самого Дональда Трампа, аби уникнути негативу в ЗМІ.

Якщо вірити заявам Стормі Деніелс (незабаром після статті WSJ вона припинила заперечувати роман), у неї були стосунки мільярдером, коли його дружина Меланія була вагітна.

У новій книзі колишньої порноакторки нових подробиць небагато: це пов'язано з тим, що преса вже оприлюднювала її численні розповіді про роман з Трампом.

В "Повному розкритті" вона розповідає про непросте дитинство в Луїзіані, закоханість в Патріка Свейзі з фільму "Брудні танці" і про досвід роботи в стриптиз-барах, який зрештою і привів її в порноіндустрію.

Саме ця професія дала їй успіх: Деніелс стала відомою акторкою, режисеркою і сценаристкою з великою кількістю нагород. Вона навіть хотіла балотуватися в сенат від штату Луїзіана, проте все ж вирішила, що участь в передвиборчих змаганнях їй не під силу.

Її розповідь про роман збігається з тим, що ми вже знаємо. Деніелс познайомилась з Трампом у 2006 році на гольф-турнірі, куди її запросили як гостя. Мільярдер запросив її на вечерю, а потім був секс, який, зізнається порнозірка, її не вразив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні