--> У луцькому виші – флешмоб до Міжнародного дня студентського спорту. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому виші – флешмоб до Міжнародного дня студентського спорту. ФОТО

0
-2
У луцькому виші – флешмоб до Міжнародного дня студентського спорту. ФОТО
У Луцькому національному технічному університеті відбулися заходи, приурочені до Міжнародного дня студентського спорту.

Зокрема, це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту (FISU), членом якої є Спортивна студентська спілка України.

20 вересня прийнято привертати увагу та підвищувати значущість спорту в навчальних закладах, таким чином, залучати до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку.

Так, сьогодні о 12:30 одночасно по усіх ЗВО стартував всеукраїнський флешмоб – підтягування на перекладині. «Луцький НТУ – заклад вищої освіти з добре розвинутим спортом високих досягнень. Тож, хай щастить, ми зі всіма!», - змотивував присутніх учасників «здорової» акції ректор Луцького НТУ Петро Савчук.

У флешмобі взяли участь не лише студенти, а й викладачі, серед яких доцент кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я, майстер спорту з карате, кандидат у майстри спорту з поліатлону, кандидат в майстри спорту з рукопашного бою Олександр Панасюк.

«Дотично ми, аби популяризувати спорт, провели серед студентів забіг на 1 км та футбольний матч, за результатами якого відбудеться відбір кращих до збірної команди університету», - додав завідувач кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я Луцького НТУ Сергій Савчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні