--> У місті на Волині запрацював сервісний центр МВС | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині запрацював сервісний центр МВС

1
5
У місті на Волині запрацював сервісний центр МВС
У середу, 19 вересня, у Нововолинську презентували сервісний центр (СЦ) МВС нового зразка.

За словами начальника РСЦ МВС у Волинській області Олександра Малашка, Нововолинський СЦ МВС створений на виконання Стратегії розвитку системи МВС до 2020 року. Вона орієнтована на якість, доступність послуг і здобуття хороших результатів.

Нововолинський СЦ МВС – це четвертий сервісний центр у Волинській області нового зразка. Планується відкриття ще двох на півночі регіону.

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков зазначив, що створення таких центрів – прямий шлях до подолання одного з внутрішніх ворогів України – корупції.

«У момент, коли такі послуги, як видача документів чи зміна реєстрації автомобіля завжди асоціювалися з корупційним ризиком та нескінченними чергами, потрібно робити кроки, спрямовані на подолання одного з внутрішніх ворогів», – сказав мер Нововолинська.

На заміну колишньому МРЕВ прийшли інноваційні технології у форматі «опен спейс» (відкритий простір). Тобто жодних коридорів і нескінченних черг. Заявник не зустрічається з посадовцем, який ухвалює рішення про надання тієї чи іншої послуги, що дозволяє уникнути корупційних ризиків.

Приміщення оснащене сучасною системою реєстрації відвідувачів, яка автоматично створює електронну чергу і порядок прийому заявок на отримання тієї чи іншої послуги.

СЦ надає такі види послуг, як реєстрація авто, видача та заміна посвідчення водія, видача довідок про несудимість. Керівництво обіцяє відвідувачам оперативність та компетенцію персоналу, високоякісне обслуговування і надання консультацій.

Приміщення адаптоване для людей з обмеженими можливостями: кнопка виклику адміністратора, зручні заїзди, паркувальні місця та інші зручності.

Передбачений дитячий куточок з розвиваючими іграшками для найменших відвідувачів, а також створено зону буккросингу (обміну книгами), що гарантує комфортне перебування клієнтів під час очікування.
До речі, при створенні СЦ нового зразка творці орієнтувались на розвиток і стрімкий технічний прогрес. Тому обладнали стоянку зарядним пристроєм для електромобілів. Керівництво центру пропонує цю послугу як гостям, так і жителям міста Нововолинська.

Сервісний центр МВС у Нововолинську офіційно почав роботу ще 29 серпня. Працювали в тестовому режимі впродовж двох тижнів. За цей період не надходило жодних скарг про роботу чи неполадки у системі надання послуг, а навіть навпаки.

«Для нас найкраще – це оцінка громадян. Було чимало позитивних відгуків і в кол-центр, і особисто», – похвалився начальник центру Олександр Малашко.

З 29 серпня відвідувачам надали 716 послуг (близько тридцяти за день). Це не враховуючи екзаменаційної процедури з отримання посвідчення водія.

Аби журналісти переконалися в зручності і прозорості отримання послуг, їм продемонстрували систему отримання талону та процес обміну водійського посвідчення на документ нового зразка. Почесним відвідувачем став ветеран гірничої галузі Олександр Онопрієнко.

«З останнім словом техніки, приємно і комфортно», – поділився враженнями Олександр Васильович.

Валерія КОЛІСНИК
Фото автора

Зліва направо: начальник сервісного центру Олександр Малашко, заступник голови ОДА Сергій Кошарук, міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков.
Зліва направо: начальник сервісного центру Олександр Малашко, заступник голови ОДА Сергій Кошарук, міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков.
Олександр Онопрієнко.
Олександр Онопрієнко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То скажіть будь ласка, що роблять купка підозрілих людей(рєшал) біля кожного сервісного центру???? Цілими днями там труться! Мабуть не за "спасібо"?!?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні