--> Проснулися: луцькі муніципали «взялися» за музиканта, який барабанив у День жалоби. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Проснулися: луцькі муніципали «взялися» за музиканта, який барабанив у День жалоби. ФОТО

4
15
Проснулися: луцькі муніципали «взялися» за музиканта, який барабанив у День жалоби. ФОТО
Представники Департаменту муніципальної варти ведуть бесіду з вуличним музикантом, який влаштував дискотеку в День жалоби у Луцьку.

Нагадаємо, у зв’язку з перепохованням останків загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції військовослужбовця Юрія Лавренчука вівторок, 18 вересня, оголошено Днем жалоби.

Після панахиди вуличний музика влаштував дискотеку в центрі Луцька: чоловік встановив ударну установку перед стелою «Героям Небесної сотня».

Екскурсовод з Луцька Галина розповідає, що хлопці приїхали до обласного центру Волині зі Львова. Жінці не подобається, що їх виганяють, адже центр міста повинен бути площею для розваг місцевих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День жалоби в центрі Луцька – дискотека. ФОТО, ВІДЕО

"Я не знаю чому їх виганяють, бо хтось йшов повз і йому не сподобалась музика. Це не спальний район, а площа для розваг, для того, щоб люди сюди приходили відпочивати, слухати музику, їздити на роликах", - каже екскурсовод.



Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прийшло б сюда ДНР водила б вона екскурсії з порваним ротом по подвалах.Має бути якась повага до людини, що загинула за її свободу.Інколи здається що хлопці даремно гинуть за нас
Відповісти
Ганьба !
Зрада!!!
Відповісти
здається?...не здається, на жаль - так і є, не за "вас" вони гинуть, за віру в справедливість.
Відповісти
Можливо цей музикант не знав, що був День жалоби, тим більше, що вже із цього роздувати таку проблему!!! І для чого вчора в новинах було писати, що в центрі міста він зробив дискотеку?? Грати на барабанах - це не дискотека і можливо, людина так заробляє собі на хліб. Так, повинна бути повага до загиблого героя, я можу поспорити, що більшість людей навіть не знали, що вчора був День жалоби в Луцьку!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні