--> Відірвані від світу: до Вишкова через погану дорогу не їздять таксі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відірвані від світу: до Вишкова через погану дорогу не їздять таксі. ВІДЕО

1
5
Відірвані від світу: до Вишкова через погану дорогу не їздять таксі. ВІДЕО
Мешканці району Вишків вже протягом 12 років лобіюють питання щодо знищеної вщент дороги.

Проїзна частина щоденного вжитку не ремонтувалась вже більше 50-ти років, а її рештки розбивають промислові вантажівки, інформує 12 канал.

"Коли ту дорогу клали, в них поламався каток і вони холодним асфальтом закатали, буквально за місяць часу дорога вибилася геть.
Депутати дають обіцянки щодо початку капітального ремонту, однак не виконують їх", – розповідає жителька вулиці Заньковецької.

«Чотири місяці назад у нас був директор департаменту, Юрій Крась. Я розумію, що директор департаменту залежний дуже від бюджету, від фінансування, його задача виконати роботу. Але коли тут було дуже багато людей, пан Юрій обіцяв, що все буде зроблено, принаймні почнеться з проекту», – жаліється житель вулиці Василь Хом'як.

«На другий день він дав інтерв’ю, з якого було зрозуміло, що нічого зроблено не буде, тому що він віддає прерогативу ремонту автострадам. Він сказав магістральним напрямкам, а такі вулиці, як Заньковецької, можуть почекати, тому що вони не потрібні», – додає лучанин.

"Їм ніхто щодо проекту не міг обіцяти, тому що я не депутат Луцької міської ради, що можу вносити проект. Є перелік вулиць, які ремонтуватимуть у 2018-2019 роках, він затверджений, вулиці Заньковецької там немає. За зиму треба зробити проектний кошторис, скільки це буде, і тоді вже якось звертатися до депутатів", – розповідає голова департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Окрім розбитої дороги, жителі скаржаться на відсутність прибирання сусідньої вулиці Вахтангова, брак освітлення, центральної каналізаційної системи та комунікації з містом. До Вишкова відмовляються їхати таксі.

Мешканці мікрорайону об'єдналися в громадську організацію, аби спільними зусиллями вплинути на ситуацію. Провели низку громадських робіт, зокрема, генеральне прибирання та ремонт дороги на вулиці Вахтангова.

Детально – у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибрали депутатом дебіла Соломатіна, то хай "порішає"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні