--> «Більше не приходь»: лучанка обурилась ставленням лікарів у Волинській обласній лікарні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Більше не приходь»: лучанка обурилась ставленням лікарів у Волинській обласній лікарні

2
-3
«Більше не приходь»: лучанка обурилась ставленням лікарів у Волинській обласній лікарні
Лучанка Юлія Ковпак обурилась похабним ставленням лікарів до пацієнтів у Волинській обласній лікарні.

Про це вона написала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Хто дасть чітку і зрозумілу відповідь: чому у приватній клініці лікар готовий тобі дупу цілувати, такий привітний, уважний, все пояснить і надасть кваліфіковану допомогу. А прийдеш до того ж фахівця на його офіційну роботу - в лікарню - людину ніби підмінили", - йдеться у дописі.

За словами Юлії, черги у лікарні і так рухаються повільно, а "хамо-лікарі" відбивають бажання навіть приходити туди.

"Мало того, що черга, яка рухається зі швидкістю "людина за годину", то ще й лікар хамить і видає перли за перлами. типу: "ти ж не далеко живеш, можеш поїздити і почекати" або "не була уже рік у мене на прийомі, все, допобаченя, більше не приходь". Це як розуміти?" - обурюється лучанка.

"Ні, це не люди винні, що не звертаються вчасно до лікарів, а лікарі винні, що після такого похабного ставлення і лікарняного бардаку до них ще 10 років не хочеться йти!" - додає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про таку поведінку персоналу, для швидкого та оперативного реагування, першими повинні бути повідомленні представники управління клініки. Все інше розцінюється як заказна бездієва "сенсація".
Відповісти
Бо в обласній одні крахобори. Хто не помазав того й відшили
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні