--> У Луцьку на зупинці живуть безпритульні коти. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на зупинці живуть безпритульні коти. ФОТО

3
1
У Луцьку на зупинці живуть безпритульні коти. ФОТО
У Луцьку на зупинці біля автостанції живуть безпритульні коти.

Світлини розмістив луцький журналіст та волонтер Мирослав Ватащук на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Є в Луцьку «котяча» зупинка громадського транспорту. Біля першої автостанції і ТЦ «Варшавський». Колись господарем на тій зупинці був матьорий котЕ, якого підгодовували добросерді продавщиці крамнички на зупинці. Сидів той котяра на лавочці і лінивим хазяйським оком споглядав за круговертю, метушнею навкруги», – йдеться в дописі.

Наразі котів на зупинці побільшало. Ватащук нарахував дев’ять тварин.

«Відвідувачі ТЦ, працівники магазинчику, пасажири, які простують на автостанцію чи Варшавський ринок вважають за святе купити корм для котів, які оселилися поруч. У поїлці – свіжа вода», – зазначає журналіст.

«Один знайомий, який якраз видавлював корм для кошаків, сказав: «А чого б не помогти? Я від цієї пачки не збіднію. Недаремно одну рису характеру назвали «людяністю». Саме людяність робить нас людьми. Ну, звісно, і святе – котиків вам у стрічку», – пише Мирослав.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим більше людей буде їх підгодовувати тим більше там тих котів буде плодитись, бродячих тварини не повинно бути в місті!
Відповісти
якщо не дай Бог ці коти захворіють на сказ, тоді створяться ідеальні умови для епідемії у місті. в нас місто для людей в першу чергу чи для бродячих тварин, які бігають зграями?
Відповісти
Судячи з попередніх коментарів, людей у Луцьку значно меньше ніж я думав, багато двуногих тварей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні