Дефіле в купальниках під виступ Монатіка: яким буде конкурс «Міс Україна». ВІДЕО

0
-1
Дефіле в купальниках під виступ Монатіка: яким буде конкурс «Міс Україна». ВІДЕО
Під Києвом учасниці конкурсу краси "Міс Україна" готуються до фіналу, який відбудеться вже 20 вересня.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

Шоста ранку в одному із заміських комплексів. У холі під музику розминаються красуні. Тут вони живуть уже тиждень. До конкурсу лишилося кілька днів. Отже, графік напружений. Нерви на межі. Без сварок не обходиться. Заради заповітного титулу "Міс Україна" вони готові не спати і не їсти. Хоча в буденному житті в їхньому раціоні є все.

Титул "Міс Україна" вони вважають квитком у життя.

У кожної з них є своя історія і свої труднощі на шляху до подіуму та омріяної корони.

Маріам - одеситка. Перед тим як стати моделлю, працювала на пляжі.

"Я пам'ятаю, що мені було років 11, я живу навпроти моря, три хвилини йти. І я знайшла таку роботу, щоб ходити пляжем і продавати кукурудзу. І мене забрала міліція за те, що я така маленька і продаю кукурудзу", - згадує дівчина.

Марія - з Вінниччини. П'ять років тому, коли їй було 14, дівчину збила машина. Лікарняне ліжко, параліч ніг і вердикт лікарів - навряд чи ходитиме.

"Я думала, це все кінець життя. Ну, каліка для батьків. У той момент я не знаю, що хотілося з собою зробити", - розповідає вона.

Але мрія про кар'єру моделі і участь у конкурсі краси перемогла. Як вона ходить, Марія побачила уві сні. Прокинулася, пішла, чим дуже здивувала лікарів. Відтоді заявки на конкурс слала чи не щороку, поки не пройшла кастинг.

Особливості цьогорічного шоу - дефіле в купальниках буде просто під час виступу зірок. Співатимуть Настя Каменських та Монатік. На сцені будуть і вода, і вогонь, але тонкощі сценарію організатори тримають у секреті.

Цих красунь відібрали з 15 тисяч охочих. Критерії відбору - від 17 до 24 років, зріст від 170 сантиметрів, не одружені і головне - без штучного втручання в зовнішність. Навіть тих, у кого були нарощені вії, попросили зняти.

Вперше таке шоу буде відбуватися не в концертній залі, а у спеціальному павільйоні. Прийти сюди охочих дуже багато, але тут лише 300 місць. "1+1" буде транслювати це 30 вересня.

Нагадаємо, Волинь на конкурсі краси "Міс Україна 2018" представлятимуть 23-річні Мирослава Буденчук та Наталія Оверчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні