19 ударів ножем і спалена хата: волинянин розповів на суді, як скоїв страшний злочин

1
1
19 ударів ножем і спалена хата: волинянин розповів на суді, як скоїв страшний злочин
Намагаючись пограбувати хату, п’яний волинянин завдав жінці 19 ударів ножем, від чого та померла. Однак цього йому було мало, адже, не знайшовши жодних матеріальних цінностей, він вирішив спалити будинок.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 12 вересня, пише ІА Волинські Новини.

Так, під час судового засідання вдалося встановити, що 26 лютого цього року волинянин, який був напідпитку, з метою пограбування проник до будинку, де в кухні на ліжку лежала потерпіла. Аби жінка йому не заважала, обвинувачений напав на неї, завдавши 19 ударів ножем в ділянку грудей та спини, внаслідок чого вона померла.

Після цього він обшукав будинок, однак матеріальних цінностей не знайшов, тож вирішив спалити його, аби приховати сліди злочину.

Сам обвинувачений розповідає, що проживав у закинутому будинку, а гроші заробляв тимчасовими підробітками, зокрема допомагав односельчанам по господарству. Він каже, що також допомагав і потерпілій, тож одного вечора, коли в нього закінчилося спиртне,вирішив позичити у неї гроші.

З його слів, зайшовши у будинок, він попросив у жінки гроші, однак та не відповіла, тож, узявши ніж, він завдав їй декілька ударів, а потому намагався знайти гроші. Утім це йому не вдалося, тому він узяв оберемок соломи, підклав під двері будинку та підпалив, аби приховати сліди свого перебування. Де подів ніж – не пам’ятає, адже був п’яний.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 14 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім вийде у 2032му - а нічого не має і стане милим бомжом...
Виходить серед бомжів полюбому більшість сиділи з повною конфіскацією і вийшли, щоб доживати як звірі, як пси бездомні. Горе-країна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні