--> На Волині скаржаться на «лежачих поліцейських» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині скаржаться на «лежачих поліцейських»

3
2
На Волині скаржаться на «лежачих поліцейських»
У Ківерцях на вулиці Козацькій містянам заважають "лежачі поліцейські".

Про це на сторінці спільноти "Ківерці" у "Фейсбуці" написав ківерчанин Олег Вілігурський.

"Недавно я тішився, що по вулиці Козацькій зробили хоч якийсь ремонт. Принаймні по ямах вже трюхикати не доведеться, - думав я. Але ото на днях я вирішив по ній проїхатись, і мусив весело скакати гопки по "лежачих поліцейських", яких я нарахував аж вісім. Вісім!", - йдеться у дописі.

Вісім "лежачих поліцейських" встановлені на відрізку дороги від Залізничної до Луцької (320 метрів).

"Лежачі поліцейські", звісно, не мають належного маркування, не оснащені супровідними дорожніми знаками 1.11 «Пагорб» і, я певен, встановлені без узгодження з органами місцевої влади", - додає волинянин.

За його словами, зроблені ці дорожні елементи неабияк.

"Від краю до краю дороги (так, щоб навіть велосипед без підскоку не прошмигнув), вкопані "беушні" бордюри. Оскільки в якості дорожнього полотна на вулиці просто насипаний гравій, який з роками просідатиме, вимиватиметься і розсовуватиметься, а бетонні бордюри лежатимуть непорушно, то згодом стрибати доведеться ще енергійніше", - зауважує Олег Вілігурський.

"Так що на вулиці Козацькій автівки танцюватимуть справжній козацький гопак. Думаю, ідею варто взяти не озброєння і мешканцям інших вулиці, зокрема Київської, Чкалова, Шевченка... Перетворімо їх на дитячі майданчики! Аби лиш дітям було де ганяти м'яча", - зазначає ківерчанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По шиї тим, хто дорогу горбату робить !!!
Відповісти
А скільки до того було проблем з даною вулицею?
Після ремонту, по камянці ніхто не їздить всі почали літати по Козацькій, ні ніхто навіть не зважає що це другорядна вуличка на якій також гуляють діти. Мовчу про таксистів, які як за порядок основної дороги взяли за манеру з ранку до ночі кататись тою дорогою.
Відповісти
Є закаон, і закон дозволяє їздити на тій дорозі 50км/год, і закон забороняє дітям гуляти по дорозі. Треба батьків за це штрафувати, а не дорогу калічити.
А те що всі тудою почали їздити, це нічого дивного, дві інші альтернативи в плачевному стані. По Воровського скільки я себе пам'ятаю колдойобини, і фіг хто коли там асфальт положить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні