«Виходиш з тролейбуса і падаєш»: лучани про зупинку на Ковельській. ФОТО

0
-1
«Виходиш з тролейбуса і падаєш»: лучани про зупинку на Ковельській. ФОТО
На зупинці навпроти супермаркету «Пакко», що на вулиці Ковельській у Луцьку, – величезні ями. Люди, виходячи з транспорту, падають і травмуються.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла лучанка Людмила.

За словами жінки, ремонт тієї дороги зробили ще півтора місяці тому, однак поблизу бордюрів дорожники залишили величезні ями.

«Ми вже більше п’яти разів дзвонили на гарячу лінію «15-80», але ніхто не реагує. Люди, які виходять з тролейбуса чи автобуса – падають, ламають руки і ноги. Там мали б докласти плитку, але цього ніхто не зробив.



У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась пояснив, що над проблемою працюють, однак коли усунуть ями – поки невідомо.

«Проект зроблений, а кошторис нині на експертизі. Як тільки ми отримаємо позитивний висновок – оголосимо тендер», – розповів посадовець.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні