За сприянням депутата Ройка у Цумані відремонтували школу*

0
-1
За сприянням депутата Ройка у Цумані відремонтували школу*
Голова фракції "РПЛ" на Волині та депутат обласної ради Юрій Ройко відвідав Цуманську школу.

За депутатським запитом на ремонт школи було залучено 2,2 мільйони гривень, в тому числі 1,6 мільйонів гривень з обласного бюджету та пройдено всі необхідні процедури, виконані будівельні роботи.

Як розповідає Ройко, що Цуманська школа, місце де він навчався. Вона найбільша у сільській місцевості на Волині. У ній навчається 1200 учнів і 450 з них є першачками.

"Власне корпус де навчаються початкові класи - це стара школа, яка була побудована ще у 50-х роках. Існувала величезна проблема – на другому поверсі була жахлива стеля, яка могла обвалитися у будь-який момент. Мені вдалося залучити кошти з обласного бюджету і тому на сьогоднішній день в школі повністю відремонтований дах, в середині будівлі ремонт стелі та оновлене освітлення", - ділиться депутат.

Юрій Петрович доповнив, що завжди, як потрапляє до стін рідної школи знову відчуває себе учнем.

"Емоції у мене одні – хвилювання та відповідальність. Більше того, маю величезне бажання відновити біля школи яблуневий сад", - резюмує Ройко.

Додамо, що за сприянням депутата цьогоріч також відремонтовано головне фойє у навчальному закладі, надається регулярна матеріальна допомога та закупівля інвентарю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні