--> Лучанка обурена вечірнім безладом у місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка обурена вечірнім безладом у місті

6
0
Лучанка обурена вечірнім безладом у місті
У Луцьку скаржаться на відсутність маршруток після 23 години та «перегони» мотоциклістів у центрі міста.

Про це у Фейсбуці написала Тетяна Гайдар.

Жінка вважає, що на вулиці ввечері - безлад.

«Судіть самі: вкотре прочекали на зупинці навпроти "Перлини" на маршрутку 12-тку чи будь-який інший транспорт (і 2-ка ще мала би йти, і 15-ий тролейбус) цілісіньку ГОДИНУ! І це пізно ввечері, після 23-ої, коли люди після роботи поспішають додому! До того ж, у суботу, може, хтось і прогулявся та затримався в центрі... Повна зупинка і молоді, хтось навіть з музінструментами, та були і середнього віку, і літні люди (на фото - лише третя частина тих, хто чекав, бо вже було 23.55 зазначено). Хтось пояснить, чому так відбувається?»- питає вона.

Окрім того, лучанку обурили гучні «перегони» у пізній час у центрі міста.

«І тих придурків (інакше не скажеш!), що постійно(!!) гасають зі скаженим ревінням проспектом Волі в цей нічний час, а саме трьох мотоциклістів і одну спортивну чорну гоночну - теж ніхто не зупинить! - лише за цю годину вони прогнались тричі! Тричі у всіх навколо і, я розумію, що і у всіх нещасних мешканців будинків, розташованих на пр.Волі, було відчуття, що вони поглухли, бо десь поруч злітає ввись ракета! А хтось, абсолютно точно, і злякався....» - йдеться у дописі.

Зрештою, пише Гайдар, вона поїхала додому на таксі, як і частина інших людей, які чекали на маршрутку, хтось же подався додому пішки.

«Я дуже змерзла, і вже закутана в теплу ковдру, з кружкою гарячого малинового чаю з імбирем, все ж таки цікавлюся: кому за все це транспортне свинство дякувати?!» - написала жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мотогонщикам кинути з верхніх поверхів цеглину, і після двох, трьох смертей вони перемістяться на окраїни міста.
Відповісти
Коли зробите проїзд по 10 грн-почнемо їздити до 23-55
Відповісти
В нормальних державах міський транспорт рухається ВИКЛЮЧНО по годинах. Розклад руху є на ВСІХ зупинках. У ночі є нічні лінії. Транспорт їздить рідко, але ЦІЛУ ніч. Просто транспортні перевезення по місту належать міській владі, а не приватним особам.
Відповісти
мотоциклісти привяжіть мусора за ноги і совайте по вулиці вечорами це буде круто
Відповісти
Коли вже наведуть лад з тими маршрутками? Ціну підняли і що??? Да скільки це можна терпіти? 23 маршрут у понеділок з ранку коли людям на роботу і дітям на навчання, а вони годину не їхали, це що таке? Влада є у місці???
Відповісти
Я вже підіймала питання про перегони і виясняла - а де наша доблесна поліція ховається! Але реакціїї О!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні