«Волинь» перемогла вдома сільських футболістів

0
2
«Волинь» перемогла вдома сільських футболістів
Сьогодні, 16 вересня, футбольний клуб «Волинь» зіграв у Луцьку матч дев’ятого туру чемпіонату України з футболу у першій лізі проти команди «Балкани» (село Зоря Саратського району Одеської області). Волиняни перемогли з рахунком 4:2.

Уже на 5-й хвилині Денис Кожанов увірвався у вільну зону, зберіг м’яч у боротьбі із двома захисниками і викотив у центр на Сіаваша Хагназарі. Іранець пробив повз голкіпера – 1:0.

У відповідь після подачі з флангу Сергій Герасимець пробив головою, перекинувши нашого воротаря Віталія Неділька, який необачно вийшов у район 11-метрової позначки – 1:1.

Згодом після подачі кутового Денисом Кожановим захисник гостей Сергій Любчак у боротьбі з Міхою Горопевшеком спиною зрізав м’яч у власні ворота – 2:1.

У середині першого тайму «Волинь» заробила право на небезпечний штрафний. Денис Кожанов відправив м’яча прямісінько у кут воріт Олексія Паламарчука. Голкіпер «Балкан» дістався до м’яча, однак лише перевів його собі під бокову стійку – 3:1.

У другому таймі команди обмінялись голами. Причому обидва були забиті з пенальті. Спочатку право на 11-метровий заробив Дмитро Козьбан. Покарав гостей з точки Андрій Яковлєв.

А вже під завісу гри право на пенальті отримали й гості. Одинадцятиметровий упевнено реалізував Руслан Паламар – 4:2.

Тим часом головний суперник волинян – команда «Дніпро-1» – зазнав другої поразки в чемпіонаті. Дніпряни вперше поступилися вдома у матчі з клубом «Оболонь-Бровар» – 1:3.

Тепер у «Дніпра-1» перше місце з 21 очком. Стільки ж у «Колоса» (Ковалівка). «У «Волині», яка наразі в турнірній таблиці третя, – 18 очок, але «хрестоносці» провели на один матч менше своїх суперників.

Наступну гру «Волинь» зіграє на виїзді в суботу, 22 вересня, проти «Інгульця», який наразі в турнірній таблиці з 16-ма очками на шостому місці. Буде гра за шість очок, як полюбляють казати тренери і футбольні експерти.

Фото з офіційного сайта ФК «Волинь».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні