Танці, співи, частування: як у Камені-Каширському святкували лісівники

0
4
Танці, співи, частування: як у Камені-Каширському святкували лісівники
Напередодні Дня працівника лісу у Камені-Каширському на Волині місцеві лісівники влаштували гостину з танцями, співами та частуванням.

Дійство відбулося у Центральному парку міста 15 вересня, повідомляє Район.Камінь-Каширський.

Присутніх, що доклали чималих зусиль для розвитку лісового господарства, нагородили почесними грамотами та гучно привітали з прийдешнім святом.

«Не секрет, що лісова галузь для нашого району – одна з найбільш пріоритетних. Адже більша частина території району знаходиться під лісовими насадженнями. Мені імпонує вислів, що ліс – це не просто легені планети, це її душа. А вона, як відомо, надзвичайно вразлива. Так і ліс, його потрібно примножувати, леліяти для того, щоб зберегти для майбутніх поколінь», – висловив настанови голова районної ради Віктор Сус.

Голова міської ради Василь Бондар вручив почесним лісівникам грамоти та дарунки.

Центральний парк міста вирував численними ятками зі смаколиками, виготовлених з дарів лісу. А також публіці представили народні промисли, вироби з дерева, різноманітні осінні композиції.

Після нагородження жителів міста порадували місцеві пісенні колективи зі своїми колоритними голосами та запросили ознайомитися з роботою лісівників, відвідати кухню та почастувати лісовим чаєм та кулішем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні