Львівські активісти планують зірвати концерт Монатіка

1
5
Львівські активісти планують зірвати концерт Монатіка
Львівські активіти хочуть зірвати концерт Монатіка, який незабаром планує відвідати Західну Україну.

Про це повідомив громадський активіст і представник Добровольчого руху ОУН Олег Окопський у соцмережах, - пише "Форпост".

"Натрапив сьогодні на інформацію, що співачок Монатік активно гастролює по Україні і навіть буде давати концерти в Тернополі (вже є афіші). Нагадую - цей співачок активно гастролює на теренах московії (навіть знімався в їхніх фільмах та рекламах). У Львові він безперечно не буде давати своїх меншовартісних концертиків (наше патріотичне середовище не дозволить)" - зазначив активіст.

"Я розумію що це важко, це набридло робити, це провокує певні збурення і напругу. Але сидіти в мокрих окопах місяцями також не надто приємне явище. Набагато зручніше сидіти вдома і кидати у фейсбуці патріотичні постики і картинки..." - додав Олег Окопський.

Окрім того, активіст зазначив, що Монатік у Львові не виступатиме до того часу, поки не визнає привселюдно окупанта окупантом.

Наразі квитки на концерт співака вже можна придбати у Черкасах, Запоріжжі, Одесі та Києві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з рошеном їм слабо . Батя в одне місце вдарить . Нероби
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні