Був готовий на будь-яку суму: п'яний водій у Луцьку намагався підкупити патрульного. ВІДЕО

1
-4
Був готовий на будь-яку суму: п'яний водій у Луцьку намагався підкупити патрульного. ВІДЕО
У Луцьку раніше судимий за тяжкий злочин чоловік намагався підкупити правоохоронця.

Близько 23 години 13 вересня луцькі патрульні отримали повідомлення про порушення ПДР водієм на автомобілі "SsangYong": йшлось про те, що особа може керувати в стані сп’яніння, – повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Вказаний транспортний засіб виявили і зупинили на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Задворецької.

Водій не лише був нетверезим, а й не увімкнув перед тим покажчик повороту і не мав полісу страхування.



Під час спілкування з інспектором 44-річний порушник намагався надати йому неправомірну вигоду в сумі кілька тисяч гривень, а потім взагалі спитав, скільки потрібно дати грошей, аби відкупитись – був готовий на будь-яку суму, аби його відпустили і вдали, ніби й не зупиняли.

Патрульний попередив порушника про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабаря, однак той на зауваження не відреагував.

Тож на водія оформили 1 об’єднану постанову, 1 протокол, а також викликали на місце слідчо-оперативну групу. Тепер йому загрожує ще й кримінал за спробу підкупу правоохоронця.

Встановлено також, що особа вже перебувала у місцях позбавлення волі за тяжкий злочин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПАТРУЛЬНИЙ шо , шо , ... шо... розкручує,на БАЛО, але 2 тис. замало !! тож вирішив його на "показник"! У висновку хабара ніхто не бачив і не давав та і водія не попередив що веде відеофіксацію! тож розлетиться той "показник" на раз.! А мав притягнути до відповідальності, освідчення, протокол, все за купап!!
І ще, як якись "косяк" патрульних відео не викладають, бо таємниця слідства, а тут відео з нічної зміни у прокат на ура викинули і ніякого тут слідства ......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні