На луцькому «Богдані» влаштували екскурсію для дітей працівників

0
1
На луцькому «Богдані» влаштували екскурсію для дітей працівників
На луцькому автозаводі ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс», 14 вересня влаштували екскурсію для дітей, дружин та родичів працівників.





Провідний інженер з управління справами і персоналом підприємства Коширець Раїса Олександрівна була екскурсоводом. Вона розповіла присутнім про історію підприємства, провела у декілька цехів, щоб показати процес виробництва з середини. Деякі діти змогли побачити своїх рідних на робочому місці та зробити з ними світлини.



Онук працівника автозаводу Андрій Матрунчик поділився своїми враженнями: «Найбільше мені подобається у фарбувальному цеху. Тут можна побачити майже всі готові тролейбуси».





Під час екскурсії гості заводу відвідали три цехи: фарбувальний, складальний, кузовний. Дітям дозволили зробити фото у нових тролейбусах та посидіти на місці водія.









Перший заступник директора автозаводу Гриців Ярослав Іванович розповів з якої нагоди вирішили провести екскурсію на ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс»:



«Екскурсія пов’язана з нашим професійним святом. Кожного року у передостанню неділю вересня відзначають день машинобудівника. До цієї дати приурочені наші святкові заходи. Для наших працівників і для їх сімей, дітей, внуків ми організували невеличку екскурсію, щоб ознайомити їх з нашим підприємством, показати чим ми займаємось і що виробляємо».







Ярослав Іванович поділився, що на автозаводі планують проводити екскурсії у майбутньому, щоб відійти від буденності, посвяткувати, відпочити фізично і морально.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні