Жили на острові: знайшли дівчинку, яка зникла із матір'ю

0
4
Жили на острові: знайшли дівчинку, яка зникла із матір'ю
Поблизу Полтави правоохоронці знайшли 8-річну дівчинку, яка разом із мамою зникла на початку вересня.

Жили у наметі на річковому острові, - повідомляє gazeta.ua.

Матір дитини ще шукають, - повідомив начальник відділу комунікації поліції області Юрій Сулаєв.

"У перші дні вересня до поліції Полтавщини за допомогою звернувся чоловік із Великобагачанського району. Він попросив розшукати його доньку із малолітньою онукою, які пропали безвісти. Розпочалися широкомасштабні пошукові заходи. Орієнтування про зниклих безвісти розіслані до всіх підрозділів поліції Полтавщини та до сусідніх областей. З`ясувалось, що дитина разом із матір`ю проживала під Полтавою у палатці", - зазначають у поліції.

"Як каже дівчинка: "На одному із островів". Це місце, де річка Коломак впадає у Ворсклу. Дитину виявили сьогодні у човні біля річки. Із її пояснень, вони з мамою припливли до берега, щоб купити продуктів. Мама пішла шукати магазин, а дитина залишилася у човні разом із 2 дворовими песиками. Собачки не лише зігрівали дитину, вони реально не підпускали дорослих, захищаючи свою господиню", - розповів Сулаєв.

Дитину забрали до реабілітаційного центру. Маму ще розшукують. Правоохоронці встановлюють, що штовхнуло її до такого вчинку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні