У Локачинському районі нагородили матерів-героїнь

0
0
У Локачинському районі нагородили матерів-героїнь
Трьом волинянкам з Локачинського району присвоїли почесне звання «Мати-Героїня» та вручили нагороди.

Вітав «героїчних» матерів 13 вересня голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко у приміщенні Локачинської РДА, - повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Звання присвоїли мешканкам села Холопичі Лесі Федік та Тетяні Ярмолюк та мешканці села Великий Окорськ Ліні Шумило - усі жінки мають по п’ятеро дітей. Їм вручили відзнаки та солодощі.

«Насправді із 5-ма дітьми не так просто і легко. Водночас це велике щастя і завжди підтримка від дітей. Труднощі виникають зі старшими, з малими менше клопоту», - розповіла Леся Федік.

Найстаршій дочці жінки 25 років, у неї вже теж двоє дітей, найменшому сину – майже 10, він навчається у 4 класі.

Тетяна Ярмолюк, яка виховує 4 синів та дочку, розповіла, що завжди хотіла велику родину. Найстаршій її дитині 20 років, наймолодшій – 9.

«Я хотіла мати трьох дітей, але вийшло, що маю п’ятеро. Я дуже тішуся своїми дітьми, вони слухняні та в усьому допомагають», - мовила багатодітна мама.

Аліна Шумило додала, що діти – велика радість, тому їй не зрозуміло, чому нині жінки не хочуть народжувати. Найстарший син Шумило вже одружений та встиг тричі зробити її бабусею.

«Невістка казала, що буде, як я - мати п’ятеро дітей. Каже свекруха вигляділа, і я вигляджу», - розповіла мама-героїня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні