Гроші наперед, низька ціна: як волинянам не попастися на гачок шахраїв

0
5
Гроші наперед, низька ціна: як волинянам не попастися на гачок шахраїв
У поліції закликають волинян бути максимально уважними, аби не стати жертвою аферистів.

На сайті Нацполіції у Волинській області опублікували кілька порад, яких варто дотримуватись, щоб вберегтися від інтернет-шахраїв.

Купуючи товари через інтернет-сайти пам’ятайте, що не варто переказувати гроші наперед. Якщо просять повну передоплату, то швидше за все це шахраї. Є різні служби доставки, де можна розрахуватися за товар після його отримання.

Коли дають номер карти для передоплати, у поліції радять зайти на сайт кіберполіції, де в розділі «Стоп фрауд» ви можете перевірити номера наданого вам рахунку чи не входить він до списку шахрайських.

Підозрілою правоохоронці вважають і низьку ціну.

"Ні в якому разі не повідомляти ні номерів банківської карти ні номерів CVV2-коду третім особам, не спілкуватися за номерами телефонів, які вам пропонують псевдопродавці. Замовляючи товари чи послуги через офіційні сайти, обов’язково перевірити, чи вони не фішингові тобто шахрайські веб-ресурси, які виманюють реквізити платіжних карток під виглядом надання послуг, що не існують", – йдеться у повідомлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні