Секретаря сільради на Волині оштрафували через корупційне правопорушення

0
3
Секретаря сільради на Волині оштрафували через корупційне правопорушення
Секретарю однієї з сільських рад Рожищенського району суд призначив покарання за правопорушення, пов'язані із корупцією.

Посадовиця, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції", приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів, - повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області.

При цьому вона не повідомила сесію сільської ради про наявний конфлікт інтересів, проголосувавши за рішення про затвердження проекту землеустрою щодо відведення її батьку земельної ділянки. Земля призначалась для ведення особистого селянського господарства площею понад 1,7 га.

За принципової позиції прокурорів суд визнав її винною у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн. зі сплатою судового збору понад 350 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні