Луцькі пенсіонери переглянули фільм про Симона Петлюру

1
3
Луцькі пенсіонери переглянули фільм про Симона Петлюру
Український кінематограф продовжує збирати біля екранів справжніх поціновувачів мистецтва. Так, фільм "Таємний щоденник Симона Петлюри" ще до появи зумів заінтригувати багатьох українців. Тому стрічка не мала жодних шансів не потрапити у список прем'єр, обов'язкових до перегляду.

Не оминув своєю увагою історико-біографічний "Таємний щоденник..." і Громадянський Рух "СВІДОМІ", організувавши старшому поколінню лучан п'ятий безкоштовний перегляд кінострічки в межах проекту "Доступний кінотеатр для пенсіонерів", - пише ІА Конкурент.

Чи таємнича назва, чи історія України зробили своє – зала РЦ "Промінь" 12 вересня була вщент заповнена людьми, які чекали на невідомі факти, суперечливі історичні події та емоції.

Фільм наповнений потужними цитатами, які неможливо не запам'ятати.

"Народ байдужий до влади, поки вона не робить його життя нестерпним", – говорив один із головних героїв кінострічки.

Емоції, суд, битви та маніпуляції – ті фактори, які зробили фільм особливим та непідробним.

Після перегляду до лучан звернулися координатори проектів Євгеній Мікоян та Христина Назар, які подякували присутнім за аншлаг, розповіли про діяльність громадської організації та запросили на зарядку, яка невдовзі відбуватиметься на території "Сіті Парку".

Чи сподобався "Таємний щоденний Симона Петлюри" пенсіонерам та які емоції викликав перегляд фільму, запитали у самих лучан.

"Фільм мені дуже сподобався. Найбільше запам'яталися очі дружини і дочки Симона Петлюри. Стримувалася, аби не заплакати, бо вже не в тому віці, щоб від фільму плакати", – зізналася пані Тамара.

"Мені сподобався. Дуже-дуже цікавий. На такі фільми буду приходити ще", – додала Надія Валентинівна.

"Всі фільми, які тут були, ми із задоволенням відвідуємо. Мені подобаються історичні стрічки. І ця була дуже цікавою. Я вважаю, що кіно для нас дуже гарно підбирають, а ми із задоволенням дивимося усі. Цей – взагалі відкриття, тому що історія України ще писана-переписана, а тут зображувалися дуже цікаві моменти. Я дуже задоволена", – додала лучанка.

А пані Людмила подякувала, що пенсіонерів долучають до культурного та активного життя.

"Ви піднімаєте наше бажання і жити, і рухатися, і ходити на фільми", – подякувала громадській організації лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менi бiльше усього уподобав момент, як Петлюру червонi у cрaку iпут
Спасибi!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні