«На мене вчергове натравили правоохоронців», – Дмитро Глазунов*

0
0
«На мене вчергове натравили правоохоронців», – Дмитро Глазунов*
Третій рік триває кримінальне провадження щодо голови правління ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса (ВОЛК)» і благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитра Глазунова, відкрите 4 серпня 2016 року не за фактом якогось конкретного злочину чи правопорушення, а на підставі замовної брудної публікації у ЗМІ. Про це розповів громадський діяч в ексклюзивному коментарі редакції «Волинь24».

«За період провадження було винесено більше десятка судових ухвал, в ході обшуків у березні 2017 р вилучена фінансова і господарська документація, база даних, комп’ютери, телефони співробітників (за півтора року досі нічого не повернули!), направили понад тисячу запитів в організації і членам каси, опитали сотню людей!» – каже Дмитро Глазунов.

Він обурюється: «На руках у правоохоронців увесь рух коштів ВОЛК за 10 років, витребуваний у банків! У травні 2018-го закінчилася податкова перевірка ВОЛК. У підсумку ВОЛК сплатила штраф 510 грн, і я – 34 грн: у зв’язку з малозначущістю виявлених порушень».

Але не встиг керівник ВОЛК сплатити штраф, як податківці завітали з черговим наказом на наступну перевірку. Їх працівники фонду спрямували в суд. Та історія на цьому не закінчилася.

«Не вийшло в такий спосіб, то 10 вересня 2018 року отримали лист із поліції з вимогою надати вчергове до 16-ї години 11 вересня 2018 року величезний обсяг інформації з метою «швидкого» розслідування, яке триває вже третій рік!!!» – повідомив Дмитро Глазунов.

Керівник громадської організації з цього приводу заявив: «Таку б наполегливість спрямувати на боротьбу зі справжньою корупцією, з якою серйозно ніхто не бореться, оскільки за такими «розслідуваннями» на вивчення реальних справ у правоохоронців фізично не вистачає часу. А тут знайшли корупціонера – Глазунова, який ніколи в житті не торкався бюджетних коштів і апріорі не може бути причетним до корупції!»


Фото документів надані Дмитром Глазуновим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні