На волинському кордоні в лучанина вилучили партію автозапчастин

1
2
На волинському кордоні в лучанина вилучили партію автозапчастин
Волинські митники у пункті пропуску Устилуг вилучили у лучанина партію автозапчастин.

20 датчиків температури до автомобілів фактурною вартістю 2087 польських злотих (або 17 600 грн по курсу НБУ) чоловік склав у дорожній сумці багажного відсіку, – повідомили у прес-службі Волинської митниці ДФС.

При цьому водій та його пасажир скористалися смугою руху «зелений коридор» і усно задекларували відповідно 44 та 34 кг інших автозапчастин, вага та фактурна вартість , яких не перевищувала норми ввезення товару для громадян.

Санкції статей 471,472 Митного Кодексу передбачають накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості товару - предмета правопорушення з конфіскацією цього товару.

Товари, які не підлягали письмовому декларуванню та оподаткуванню, не підпадали під обмеження щодо переміщення на митну територію України, у громадян не затримувались.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ггг)) знайшли лоха для статистики)) Там цілодобово їдуть памперси, мясо, запчастини і хєр зна що. Треба їздити на зміну Міши - все буде зелений коридор
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні