Волинь отримає понад 11 мільйонів гривень на будівництво футбольних полів

0
1
Волинь отримає понад 11 мільйонів гривень на  будівництво футбольних полів
Із держбюджету виділять 11,6 млн грн на будівництво футбольних полів у Волинській області.

Цьогоріч у бюджеті України закладено 370 мільйонів гривень, які розподілили між регіонами пропорційно до кількості населення до 17 років. Зокрема, для Волині передбачено більше 11 млн грн, – пише прес-служба Волинської ОДА.

В області працюють над пропозиціями щодо будівництва футбольних полів зі штучним покриттям. До слова, їх готують представники органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, районних державних адміністрацій та передають до облдержадміністрації. Узагальнений список та усі відповідні документи передадуть в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до 20 вересня. Саме там спеціальна комісія проведе конкурс та визначить переможців.

Бюджетні кошти будуть спрямовані насамперед на реалізацію проектів, розміщених на територіях, що належать до опорних закладів освіти чи дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Важливою умовою надання фінансування з Держбюджету є також участь громади у співфінансуванні побудови майданчиків не менше, ніж на 50%.

«Будівництво нових футбольних полів – це ще один крок до реалізації «Стратегії розвитку футболу 2030», одним із завдань якої є модернізації футбольної інфраструктури України», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку відкрили відновлений стадіон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні