В Україні збільшили термін призову в армію

3
-1
В Україні збільшили термін призову в армію
Президент України збільшив термін призову на строкову військову службу в 2018 році.

Про це йдеться указі №274, який оприлюднений 10 вересня на сайті глави держави, - пише https://24tv.ua/v_ukrayini_zbilshili_termin_prizovu_v_armiyu_detali_n1029372.

Як зазначається, осінній призов пошириться ще на один місяць і триватиме з жовтня по грудень 2018 року.

Нагадаємо, що чергові призови громадян на строкову військову службу в 2018 році були визначені на квітень-травень і жовтень-листопад.

Отже, призову до війська в жовтні-грудні підлягають чоловіки віком від 20 до 27 років, які визнані придатними до строкової підготовки та не мають підстав для відстрочки або звільнення від армії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що?За цей місяць повернуться всі з Польщі і побіжать у "совітський"військомат.Чи вже накінець повинно дійти,що служба в армії,то є тяжка праця,за яку повинні добре оплачувати,а не "священний" обовязок.І розженіть накінець ці корумповані непотрібні військомати.
Відповісти
Коли ми українці побачимо мажорів, синків пороха, авакова інших ублюдків в армії??? Поки цього немає нехер іти в ту довбану армію. Хлопці краще їдьте на заробітки.
Відповісти
Коли пороха синок піде в армію тоді можна буде про щось говорити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні