ТМ «Євротон» - символ якості та надійності*

0
5
ТМ «Євротон» - символ якості та надійності*
Відома українська торгова марка «Євротон» зареєстрована у 2005 році з метою виділити на ринку стінової кераміки облицювальну цеглу, що виготовлялася ще із 2002 року на цегляному заводі у смт. Розділ Львівської області. У тому д 2005 році під брендом «Євротон» з’являється перша клінкерна цегла українського виробництва, що не поступається європейським аналогам.

Спеціалісти ТМ «Євротон» використовують сучасне обладнання, яке випускають на відомих у всьому світі німецьких заводах «Lingl» та «Rieter». Секрет успіху ТМ «Євротон» саме у цьому. Таке обладнання дозволяє контролювати якість товару на будь-якому рівні виробництва: від кар‘єра до цеглини , регулювати технологічний процес, але при цьому рівень автоматизація достатній, щоб забезпечити високу продуктивність. І саме тому ТМ «Євротон» стала символом якості та надійності для мільйонів споживачів.



2018 року ТМ «Євротон» розширили свій асортимент. Тепер клієнти мають можливість придбати лицьову червону цеглу «ФЛЕШ» та клінкерну цеглу «Бордо ФЛЕШ».

Чому флешована цегла від ТМ «Євротон» так швидко завоювала популярність серед споживачів?

Головною перевагою клінкерної та лицьової цегли «ФЛЕШ», що пропонує торгова марка, є неповторний відтінок, тому споживачі вибирають стінові матеріали від «Євротон». Будинки з цієї цегли набувають благородного вигляду, а найголовніше те, що вони не втрачають своєї краси довгий час. Іноді при покупці цегли ви можете придбати продукт, який швидко втратить свій первинний вигляд. Щоб зберегти свої нерви, гроші та час, можна просто один раз замовити високоякісну цеглу, яка буде завжди виглядати так, ніби покладена вчора. Для продукції від ТМ «Євротон» характерні високі показники міцності, морозостійкості, зносостійкості.



Де найдоцільніше використовувати цеглу від ТМ «Євротон»?

Лицьова цегла - сучасний облицювальний матеріал, якому притаманні високі показники якості. Виготовляється тільки з натуральних матеріалів без домішок, а різноманітність кольорів та відтінків досягається компоновкою глин з різних родовищ. Лицьова цегла використовується зовні будинку (стіни, колони, карнизні та цокольні тротуари, підвіконня, сходи, тощо), адже вона стійка до атмосферних впливів.

Клінкерна цегла, яку ще називають в народі «клінкер», призначена для облицювання фасадів, але зараз її обирають і для декоративного оздоблення стовпів, арок, парканів, альтанок, лав і кутів будівель. Клінкер також знайшов своє застосування в обробці віконних і дверних прорізів.

Директор ТМ «Євротон» Ярослав Острожчук розповідає, що компанія не тільки розширила асортимент, а й поліпшила зовнішній вигляд цегли.

Європейські тенденція перейшли на український ринок


В багатьох країнах Європи «флешована» цегла досить популярна. В останні роки ця тенденція характерна і для українського ринку. Кожна з представлених колекцій унікальна. Комбінації кольорів дозволяють досягнути неперевершеного ефекту, який поєднує в собі монументальність традицій та сучасний стиль будівництва.

Клінкерна «Бордо ФЛЕШ» та лицьова цегла «ФЛЕШ» має необмежену кількість поєднань кольорів, які незважаючи на зовнішню схожість, зберігають свою індивідуальність. Кожен зможе підібрати ідеальний відтінок та втілити будь-яку дизайнерську ідею.

Цегла від «Євротон» має важливі переваги: висока міцність та витривалість, відсутність в керамічній цеглі штучних барвників, централізована доставка продукції покупцям, налагоджена дистриб’юторська мережа, гнучка система знижок для постійних партнерів.

Більш детально з асортиментом ТМ «Євротон» можна ознайомитись на сайті компанії www.euroton.com.ua
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні