У Ковелі вчили рятувати життя в екстремальних умовах. ВІДЕО

0
5
У Ковелі вчили рятувати життя в екстремальних умовах. ВІДЕО
Ковельську молодь навчали рятувати життя в екстремальних ситуаціях.

Просвітницька акція відбулась напередодні Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги, — інформує 12 канал.

"Перша невідкладна допомога — це широке поняття. Але, так як у нас в Україні стається дуже багато дорожньо-транспортних пригод, тому ми зупинилися саме на цьому аспекті", — розповіла голова Ковельської районної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Стахорська.

Організаційну підтримку ініціативі надав міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До акції долучилися також рятувальники та патрульна поліція.

"Розповіли дітям, як вести себе на дорогах та не стати жертвами ДТП. Також говорили про алгоритм дій у разі, якщо діти все таки стали жертвою того чи іншого кримінального злочину", — поділилася інспектор патрульної поліції Тетяна Моніч.

Окрім практичних навичок надання невідкладної медичної допомоги, діти ознайомились зі спецтехнікою та обладнанням, які є в арсеналі патрульних та рятувальників.

Детальніше — у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні