--> Відомі волиняни на півмарафоні в Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомі волиняни на півмарафоні в Луцьку. ФОТО

0
3
Відомі волиняни на півмарафоні в Луцьку. ФОТО
Відомі волиняни взяли участь Dmytruk Luchesk Half Marathon 2018.

Серед учасників змагань є багато лучан, які традиційно не пропускають забігів, та ті, хто вперше вирішив випробувати себе на міцність бігом, - пише Перший.

Ігор Головацький, директор Західної української торгової компанії

«Я біг дистанцію 21 кілометр. Це мій перший забіг. До того місяць тренувався. Для мене це в першу чергу перемога над собою, перевірка власної витривалості. Найскладнішим було не піддатися зовнішньому тиску інших спортсменів, адже серед учасників є багато професіоналів. Планую й надалі брати участь у змаганнях».



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як 76-річний волинянин бігав напівмарафон

Біговий клуб «Вікінг»

«Я щасливий, що у нашому, й так красивому місті, проводять напівмарафон вже третій рік підряд. Я щороку беру участь і щоразу покращую результат, чим дуже задоволений. До речі, ми навіть створили свій непрофесійний аматорський легкоатлетичний марафонський клуб «Вікінги», – розповів лучанин Ігор Хваліба.


«Ми створили наш клуб спеціально, щоб не тренуватися наодинці, адже це нудно. Тепер ми разом готуємося до змагань, займаємося спортом, товаришуємо. У нас некомерційна організація, а скоріше клуб за інтересам», – пояснює ще одна учасниця «Вікінгів» Катерина Табачук.

Галина Падалко, телеведуча

«Мені біг допомагає все розкласти в голові. Люди, які не мають часу на це, які не займаються спортом, не можуть собі цього дозволити. Переконана: ті, хто бігають, апріорі не можуть бути неадекватними. Тому що є час побути з собою, зі своїми думками.


«Я беру участь у забігах з самого початку існування Dmytruk Luchesk Half Marathon. Свого часу мене долучив до цієї тусовки Юрій Моклиця. Перші два роки я бігла півмарафон, тобто 21 км, але цього року подолала «десятку», адже напередодні застудилася».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможці луцького півмарафону. ФОТО

Тарас Яковлєв, учасник громадської організації «ЦРУ»

«Перші враження: вклався в годину. І це добре, ставив собі таке завдання. Тому задоволений, щасливий. Цього року біг 10 км, але на наступний рік планую підкорити напівмарафонську дистанцію – 21 км.


Я загалом люблю спорт, постійно ним займаюся: велосипед, теніс, останні півроку – біг. Бо хочу довго прожити (сміється). Вважаю, що якщо 10 % лучан будуть бігати, то це буде дуже класно. До речі, мій син сьогодні біжить 100 метрів, йому лише 4 роки».

Олександра Борук, директор з маркетингу ПАТ «Теремно-Хліб»
«У нас збірна команда з Києва та Луцька. Все було дуже класно, наша половина команди пробігла\пройшла дуже швидко.

Наступного року будемо готуватися до довшої дистанції. Нам потрібні такі змагання, адже вони, по-перше, згуртовують команду. По-друге, ми показуємо лучанам, що є такі класні заходи, зустрічаємо тут друзів та знайомих, ми об’єднані спільною ідеєю. І це дуже круто».


Сергій Балицький, депутат Луцької міської ради, голова волонтерського центру «Серце патріота»

«Я вдруге беру участь в Dmytruk Luchesk Half Marathon. Дуже задоволений результатом. Пробіг 10 кілометрів. Якщо чесно, то й не дуже сильно стомився, відчуваю приємну втому. Вважаю, що потрібно підтягувати людей з кабінетів, щоб вони долучалися до подібних заходів, були ближчими до людей».


Основна частина змагань закінчилася близько 11 години дня, після чого відбулися змагання лижеролерів на 21 км та дитячі забіги на 100, 500 метрів та 1 км.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні