Не пошкодувала 25 гривень бабусі: зворушливий випадок у маршрутці в Луцьку

2
-4
Не пошкодувала 25 гривень бабусі: зворушливий випадок у маршрутці в Луцьку
У соцмережі активно обговорюють випадок, що трапився у 107-й маршрутці, коли дівчина заплатила за бабусю 25 гривень за проїзд у той час, як водій вимагав у старенької пред'явити посвідчення.

Історію розповіла у Фейсбуці користувачка Валентина Дорожкіна.

"Їду в маршрутці Ківерці-Тростянець (107). Я зайшла, бабця, на вигляд далеко за 80, сиділа.

Шофер біля стадіону зупинив і просив пред'явити посвідчення. Бабця скоріш всього не почула, тому що оглядувалась, думаючи, що це не до неї.

Дівчина, що сидить на задньому сидінні, витягнула 25 грн і заплатила за бабусю. Думаю, бабуся й не зрозуміла, що відбувається.

Приємно, що у нас є така молодь. І вражає, що все-таки, мені здається, у бабусі є пільговий проїзд. Ганьба шоферу, ні людяності, ні поваги. Одне слово - грабоїд", - ідеться у дописі.

У коментаторів же думки розійшлися. Одні підтримують авторку допису, мовляв, водій міг би й безплатно бабусю підвезти. Інші вважають, що, вимагаючи посвідчення, він всього лиш виконував свою роботу.
Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водії 107 маршруту вже зовсім обнагліли. ціна квитка в одних по місту 4 гривні, а в інших 5 гривень. і не можна толку добитися. якийсь бардак.чому міська рада не контролює порядок серед водіїв та їх власників
Відповісти
Це її онука була, тому бабця і озиралася, коли чадо сплатить за її проїзд її грошима.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні