Пояснили, чому «Ніч у Луцькому замку» перенесли на вересень

2
-7
Пояснили, чому «Ніч у Луцькому замку» перенесли на вересень
Фестиваль "Ніч у Луцькому замку" цього року відбувся не тоді, коли зазвичай.

Цьогоріч захід перенесли з липня на вересень: якраз тоді, коли й святкуватили День міста Луцька. Про те, чому так сталося, говорили у ток-шоу "Протилужений Погляд LIVE" 7 вересня, - пише ІА Конкурент.

"Мені здається, що перенесення фестивалю і Дня міста було пов′язане. Зазвичай "Ніч у Луцькому замку" відбувалася наприкінці червня, це вже була така візитівка міста. Раптом вона не відбувається, переносять її на День Незалежності, потім знову переносять на вересень. Є десь правда в тому, що просто не встигли організувати фестиваль. Багато було цікавих і дискусійних рішень", – зазначила депутатка Луцькради Алла Надточій.

Натомість Андрій Козюра запевнив: ідея з перенесенням фестивалю на День міста – дуже вдала.

"Дуже гарна і правильна ідея, що "Ніч у Луцькому замку відбувається у День міста. Це правильний підхід, щоби максимальна кількість туристів приїхала в наше місто. Це цікаво гостям міста, іноземним делегаціям, містам-партнерам. Вони хочуть побачити щось особливе. І це дуже особливо, якщо "Ніч у Луцькому замку" буде відбуватися саме у День міста", – пояснив депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудовий замок, а от туалет жахливий. Відвідував 'Ніч у Луцькому Замку' 2018 - організація жахлива. Все проходило з запізненням на 1-2години. Оплатили екскурсію на яку через 2години так і не попали тому повернули квитки. Хедлайнер дійства гурт 'Онука' виступав з запізненням півтори години. Куліш в казані, борщ в казані, плов в казані, свинка на вертелі і так далі ... одним словом все те що було декілька років тому назад і створювало незабутню атмосферу середньовіччя - цього всього в 2018 році не було. Це просто жах ... Як так можна було спортити таке дійство? ((( Як би не Онука то можна було б встрілитись від нудьги.
Відповісти
Перенесли, щоб разом з Москвою святкувати! Ганьба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні