ФК «Волинь» вдома зазнав фіаско від ФК «Львів»

0
3
ФК «Волинь» вдома зазнав фіаско від ФК «Львів»
Сьогодні, 8 вересня, футболісти «Волині» зустрілися в Луцьку товариському матчі з ФК «Львів», який виступає в Прем’єр-лізі. Наші земляки програли з рахунком 0:4. Голи в гостей забивали Бруно Дуарте (на 7-й і 51-й хвилинах), Жонатан (33), Янчак, (87). Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

У зв’язку з виступами збірної України у Прем’єр-лізі цими вихідними перерва в чемпіонаті. А «Волинь» мала «вікно» через те, що її суперник у першій лізі – харківська «Кобра» – знявся з чемпіонату. До речі, за гру, що не відбулася, волиняни не отримають трьох очок: оскільки «Кобра» припинила виступи на початку чемпіонату, всі результати за її участю анулюють, а потенційним суперникам надалі не зараховуватимуть перемоги, як це роблять, коли команда знімається вже в другому колі.

Наш тренерський штаб чи не вперше у сезоні спробував зіграти у чотири захисники та з більш насиченою центральною віссю. Утім, в першому таймі за фактично рівної гри львів’янам вдалося забити швидкий гол – Бруно Дуарте замкнув простріл зі штрафного з правого флангу та переправив «кулястого» у ближній кут воріт Віталія Неділька – 0:1.

Волиняни не відсиджувались у захисті та намагалися атакувати у відповідь, однак ударам не вистачало точності, як і вирішальним передачам на атакувальних гравців. А вже на 19-й хвилині «червоно-білі» могли пропустити вдруге – Віталій Неділько «завалив» у власній карній зоні гравця гостей, однак героїчно виправив свою помилку, відбивши пенальті від Сергія Вороніна.

Зрівняти рахунок у волинян могли Міха Горопевшек та Ігор Карпенко, які після флангових подач вигравали верхові дуелі у захисників «Львова» та пробивали по воротах головою – їх удари трохи розходилися з площиною воріт. А от львів’яни черговий стандарт використали: після навісу з кутового прапорця на лівому фланзі влучний удар головою вдався Жонатану – 0:2 після першого тайму.

У «антракті» Андрій Тлумак зробив декілька замін, а забити вдалося знову гостям: після прострілу з правого флангу другим голом в матчі відзначився Бруно Дуарте. Волиняни не відмовляли у бажанні йти вперед і забивати, однак м’яч просто вислизав із ніг «хрестоносців».

Під завершення поєдинку уже Олександр Воробей пропустив ще один гол після «дуелі» з Вадимом Янчаком – 0:4.

«Волинь» виступала в такому складі: Неділько (Воробей, 46) – Сімінін, Болденков, Горопевшек, Цюпа (Кравченко, 71) – Курко, Герасимюк (Петько, 46), Неплях (Зінкевич, 80) – Кожанов (Коробка, 66), Карпенко (Хагназарі, 46), Яковлєв (Козьбан, 66).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні