Укрзалізниця знову хоче підняти ціни

1
0
Укрзалізниця знову хоче підняти ціни
Укрзалізниця хоче знову підвищити ціни.

Таку інформацію під час конференції Grain Ukraine повідомив директор по економіці і фінансах Укрзалізниці Андрій Рязанцев, - повідомляє znaj.ua.

«Тут багато гострих кутів. Навряд чи для економіки держави в цілому добре, коли УЗ продає свої послуги нижче рівня собівартості, як це відбувається в пасажирських перевезеннях», - зазначив він.

Рязанцев уточнив, що на сьогоднішній день Укрзалізниця вважається монополістом на ринку надання послуг з пасажирських перевезень та за рахунок демпінгу не дає розвиватися іншим видам перевезення.

«Ми коли-небудь прийдемо до ситуації, коли наші приміські перевезення з'їдять свої основні засоби, але альтернатива на ринку не з'явиться, так як ми в свій час демпінгували і ніхто не міг нам стати конкурентом», - повідомив глава.

Слід нагадати, що в травні 2018 року тариф на залізничні пасажирські перевезення піднявся на 12%. Наступне підвищення заплановано на 1 жовтня 2018 року – знову на 12%. Виходить, що сумарний ріст за рік буде становити більше 25%.

Раніше стало відомо, чого саме варто очікувати і побоюватися з моменту підвищення тарифу на квитки від Укрзалізниці. Через збільшення цін на вантажоперевезення, експорт дасть збій і країна відчує продуктову кризу, як повідомляють експерти.
Теги: ціни, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совісті вже взагалі не мають!!! Грязні вагони, немає кондиціонування, сервісу, погано застірана і мокра постіль... і піднімати ціну??? Де хоч в одній країні Європи є таке на залізниці? А ми ж Єуропа??? Жах!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні