У Індонезії заборонили жінкам їсти за одним столом з чоловіками

2
-7
У Індонезії заборонили жінкам їсти за одним столом з чоловіками
В індонезійській провінції Ачех жінкам заборонено їсти за одним столом з чоловіками, якщо це не їхні родичі.

За словами одного з місцевих чиновників, це "допоможе жінкам поводитися краще", - повідомляє ВВС Україна.

Провінція Ачех, що розташована на індонезійському острові Суматра, переважно заселена мусульманами. Це місце відоме тим, що принципи ісламського права застосовуються тут з особливою жорсткістю.

Часто це призводить до порушення прав жінок, через що владу регіону регулярно критикують.

Минулого року провінція привернула до себе увагу всього світу, коли тут влаштували публічне побиття людей, звинувачених в гомосексуалізмі, алкоголізмі та схильності до азартних ігор.

Згідно з новими правилами, в окрузі Бірьоен жінки не мають права сидіти за одним столом у ресторанах та кафе з чоловіками, якщо йдеться не про їхніх близьких родичів.

"Це робиться для того, аби захистити жіночу честь, зробити так, аби вони відчували себе комфортніше, спокійніше, краще себе поводили і не порушували принципи шаріату", - заявив один з місцевих чиновників в коментарі AFP.

Інша частина директиви каже, що одинокі жінки, які приходять у ресторан без чоловіка або родича після 9 години вечора, не повинні обслуговуватися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні є цілий клас людей котрі не тільки їсти а навіть в один туалет з вами не будуть ходити. А дехто навіть дихати одним повітрям не хоче а керує вами лошарами по телефону з Швецарії щоб не дихати смородом який від вас іде.
Відповісти
24, ви бики, які за гроші готові бути і є підарами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні