На Ковельщині кінь відірвав ланцюг, вибіг на дорогу і потрапив у ДТП: його власника судитимуть

0
-7
На Ковельщині кінь відірвав ланцюг, вибіг на дорогу і потрапив у ДТП: його власника судитимуть
Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у справі ДТП, у якій загинув кінь.

У селі Любитів Ковельського району місцевий мешканець залишив на пасовиську без нагляду власного коня, який вранці відірвав ланцюг та вибіг на проїзну частину дороги, де потрапив під колесами автомобіля «Сітроен», пише Район.Ковель.

Внаслідок ДТП іномарка отримала пошкодження, а тварина загинула.

Поліція направила до суду матеріали про притягнення власника коня до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та загибель тварини. Згідно законодавства, це тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

В судовому засіданні винуватець, який працює у локомотивному депо Ковель, своєї провини не визнав і сказав, що власником коня є його батько, який в цей день був на роботі. А пошкодження автомобіля пояснив тим, що кінь вибіг на дорогу, бо порвав цеп.

Ковельський міськрайонний суд постановив, що вина чоловіка у вчиненні правопорушення не знайшла свого підтвердження, так як він «не був погоничем тварини».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні