Фізкультурники Луцька вийшли на флеш-моб. ФОТО

0
3
Фізкультурники Луцька вийшли на флеш-моб. ФОТО
Студенти і викладачі факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з нагоди Дня фізичної культури і спорту організували флеш-моб, дружно вийшовши на ранкову гімнастику.

Захід вони організували вранці четверга, 6 вересня.

У флеш-мобі взяли участь близько сотні викладачів та студентів фізкультурного факультету.

“У другу суботу вересня відзначається День працівника фізичної культури і спорту. Ми прекрасно розуміємо, що за одну ранкову гімнастику ми здоровішими не станемо. Але ми показали, що в нас є факультет, є гарна спільнота, що у нас є колектив. Третина тих, що зібралися, — це викладачі нашого факультету. Хочемо ще раз звернути увагу студентів, викладачів, населення на те, що треба займатися фізкультурою, щоб мати здоров’я, а головне — гарні, позитивні емоції” – прокоментував захід перший проректор, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор Анатолій Цьось.

Він додав, що викладачі і студенти факультету мають ідею організувати регулярні загальноміські заняття ранковою гімнастикою. Наразі вибирають місце: робити це у центральному парку або на площі перед головним корпусом СНУ. “Раз у тиждень для всіх бажаючих — думаю, варто реалізувати цю ідею” – заявив Анатолій Цьось.

Теги: здоров’я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні