Засудили лучанку, яка вдома виготовляла амфетамін

0
-3
Засудили лучанку, яка вдома виготовляла амфетамін
У Луцьку жінку, яка виготовляла наркотики на самостійно зробленому обладнанні, спіймала поліція на їх продажі поблизу нічного клубу «ХХІ» століття.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30 серпня, - повідомляє ІА Волинські новини.

2 вересня 2017 року обвинувачена вдома за допомогою хімічних речовин та обладнання шляхом проведення низки хімічних реакцій синтезу виготовила психотропну речовину – амфетамін з метою збуту.

Наркотики вона незаконно зберігала в квартирі за місцем проживання.

25 серпня 2017 лучанка поблизу нічного клубу «XXI століття», що на проспекті Молоді, 2 у Луцьку, за 200 гривень продала чоловіку поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, що містить у своєму складі амфетамін. Того ж дня наркотики були вилучені працівниками поліції.

Варто зазначити, що в червні цього ж року лучанка через «Нову пошту» отримувала хімічні речовини для виготовлення наркотиків, до того ж на Центральному ринку вона купила прилади та хімічний посуд, з якого зробила приладдя для виготовлення психотропних речовин.

Зокрема, під час обшуку житла обвинуваченої, де була облаштована нарколабораторія, було вилучено близько 3,5 грама амфетаміну.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину та не оспорювала фактичних обставин злочину.

Суд визнав її винною та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75.76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 3 вона не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні