Неймовірна історія кохання луцьких патрульних. ФОТО

1
1
Неймовірна історія кохання луцьких патрульних. ФОТО
Ігор Гапонюк та Анастасія Демиденко познайомились в Сокиричах Ківерцівського району під час навчання на патрульних поліцейських.

Ігор зробив пропозицію Анастасії 31 березня, і вже через кілька місяців пара побралась, - пишуть у прес-службі волинських патрульних.

«Помітив Анастасію з першого дня, але тоді ще не думав, що все так закрутиться», - з усмішкою пригадує чоловік.

Ігор закінчив інститут прокуратури та слідства в Одесі, тож вирішив пов’язати своє життя з правоохоронною діяльністю. Настя навчалась на юридичному факультеті в Харкові. 20 лютого молоді поліцейські, разом з іншими, склали присягу на вірність українському народові.
Нині вони обоє успішно несуть службу в Патрульній поліції Волині.

Звісно, хвилюються одне за одного, особливо коли заступають на нічні зміни. Але робота подобається, тут цікаво і завжди є щось нове.

Анастасія розповідає, що вдома Ігор добрий і турботливий, приносить вранці каву в ліжко, дарує квіти та всіляко піклується.

Нині найбільша мрія молодих патрульних – це мати власне житло, і пара сподівається на соціальну підтримку з боку держави.

До речі, в Патрульній поліції Волині служить і молодший рідний брат Ігоря – Вадим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вже будуть неймовірні історії про розкриття злочинів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні