Згадали про каналізацію: у Луцьку доремонтовують проспект Волі. ФОТО

2
3
Згадали про каналізацію: у Луцьку доремонтовують проспект Волі. ФОТО
У Луцьку на проспекті Волі облаштовують зливові каналізацію, хоча нещодавно робили ремонт.

Не так давно у Луцьку витратили чималу суму коштів, аби капітально відремонтувати проспект Волі, однак про зливові каналізації згадали тільки тепер, - про це у коментарі Конкуренту повідомив начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Біля пішохідного переходу, що навпроти ЦУМу, завжди під час злив утворюється озеро. Відтак комунальники вирішили усунути цю проблему, облаштувавши там зливові каналізації.

"Там завжди в дощі стоять калюжі, бо дуже малі нахили і вода, в принципі, сходить, але дуже повільно. Відтак було прийнято рішення та зроблено проект облаштувати там лотки, щоб швидше сходила вода. Я думаю, що за місяць часу воно буде зроблено, або ж навіть і менше, якщо дозволять погодні умови", – сказав Юрій Крась.

Керівник департаменту ЖКГ зазначив, що на ці роботи відбувся тендер, пройшли торги та був визначений переможець, з яким укладені договори. Коли робота буде виконана, їм заплатять 550 тисяч гривень.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вро каналізацію не могли подумати, коли не так давно ремонтували там!?
Відповісти
Чи як завжди, відмивання коштів??!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні