«Звєрєва показала не всю зарплату», – керівництво медзакладу

2
10
«Звєрєва показала не всю зарплату»,  – керівництво медзакладу
У Луцькому центрі первинної медичної допомоги спростовують звільнення психолога Олени Звєрєвої через зарплату.

"Інформація щодо заробітної плати Олени Звєрєвої, поширена нею у ЗМІ, не відповідає дійсності", - пишуть на сторінці Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не бачу сенсу в подальшій роботі», – звільняється психолог Олена Звєрєва

Подаємо текст без змін.

"Учора у місцевих Інтернет-виданнях було поширено інформацію про те, що завідувачка відділення для демобілізованих військовослужбовців КП “Луцький центр первинної медичної допомоги” Олена Звєрєва вирішила звільнитися з посади".

"Однією з причин такого кроку вона назвала низьку заробітну плату та опублікувала розрахункові листки".

"Щодо рівня заробітної плати, інформація є недостовірною. Так, реабілітаційне відділення для демобілізованих військовослужбовців КП “Луцький центр первинної медичної допомоги” утримується за рахунок коштів бюджету міста відповідно до заходів “Комплексної програми підтримки учасників бойових дій, бійців–добровольців, які брали або на даний час беруть участь в антитерористичній операції на Сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в м. Луцьку, на 2018-2020 року".

"Оплата праці завідувача відділенням – практичного психолога проводиться згідно вимог наказу МОЗ України від 05.10.2005 №308/519 “Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення” в межах затверджених кошторисних призначень загального фонду на оплату праці на 2018 рік".

"До складу місячного фонду заробітної плати (з січня по червень) входять:
- посадовий оклад (9 тарифний розряд) 3352,80 грн (3048 тарифна ставка + 10 % за завідування);
- надбавка за складність і напруженість у роботі – 1676,40 грн (50 %);
- премія – 3200 грн".

"Всього ж щомісяця нараховано 8229,20 грн заробітної плати.
Також у липні Олені Звєрєвій нараховані відпускні в обсязі 9180,79 грн з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі посадового окладу 3352,80 грн. Всього - 12533,59 грн".

"У зв’язку з тим, що річний обсяг фонду оплати праці розподіляється помісячно з відповідним фінансуванням, для виплати відпускних були внесені зміни до помісячного плану асигнувань видатків на оплату праці (зменшені видатки серпня і збільшені видатки липня)".

"Оплата праці в серпні проводилась в межах обсягу видатків цього місяця. Тож зменшення розміру заробітної плати не було".

"На звинувачення щодо недоплати за наявність вищої категорії, повідомляємо, що посвідчення про присвоєння вищої кваліфікаційної категорії (відповідно 12 тарифний розряд) Олена Звєрєва надала в бухгалтерію КП “Луцький центр первинної медичної допомоги” лише 3 вересня 2018 року".

"Тож вважаємо поширену Оленою Звєрєвою на своїй сторінці у мережі “Фейсбук” та у ЗМІ інформацію про рівень своєї заробітної плати недостовірною та такою, що не відповідає дійсності", - підсумував
директор комунального підприємства “Луцький центр первинної медичної допомоги” Ігор Гнетньов.

"Якщо виплачуються відпускні, то ні я, ні фахівець з реабілітації вже зарплати не потребують?! Я подала фото обох. А наказ про присвоєння категорії про переатестацію я надала ще в червні місяці і надісланий він був на електронну пошту поліклініки з облздороввідділу".

"Переатестція працівників відбувається за відповідним наказом, котрий підписав Гнєтньов І.В. ще в травні 2018р, то освіжіть пам'ять, де я і коли була за вашими наказами", - прокоментувала допис Звєрєва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Керівництво тих всіх лікарень кончані клоуни. Знаємо, проходили.
Відповісти
роздруківку бухгалтерія видала! то може і вона не всю зарплату показала?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні