На Волині тепловоз наїхав на 20-річного хлопця. ВІДЕО

1
-1
На Волині тепловоз наїхав на 20-річного хлопця. ВІДЕО
Поблизу села Доротище на ділянці колії “Ковель-Камінь-Каширський” тепловоз наїхав на 20-річного волинянина.

Кажуть, що хлопець просто заснув на колії, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

“Швидка” доправила потерпілого до Ковельської центральної районної лікарні, де його прооперували. Наразі лікарі кажуть, що його стан важкий, але стабільний.

"Він був доставлений на приймальне відділення лікарні, де його оглянула бригада спеціалістів. Хворий був у свідомості, але в тяжкому стані. Його оглянули травматолог, хірург та анестезіолог, після чого чоловіка транспортували в операційну. Після операції його перевели до нас, де він зараз проходить стаціонарне лікування та подальше дообстеження, так як мають місце політравми - тобто, ушкодження багатьох органів та систем", - розповідає завідувачка відділення реанімації Ковельської ЦРЛ Тетяна Приходько.

Чому чоловік заснув на колії та чому машиніст не встиг загальмувати - наразі з'ясовує слідство.

"За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 276 ч.2 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, якшо вони спричинили потерпілому тілесні ушкодження, -зазначає заступниця начальника слідчого відділення Ковельського відділу поліції Катерина Виндюк.

На початку вересня схожий випадок трапився у Житомирській області. Тоді пасажирський потяг сполученням "Київ-Львів" наїхав на 22-річного хлопця, який заснув на рейках. Та історія закінчилась трагічно - хлопець загинув на місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БрЄдовийЄ ЗМІшники... Поіізд наііхав.... Ще напишіть завчасно вийшов з літака!.. Дегенерати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні