--> Як волинські нотаріуси відзначали професійне свято. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як волинські нотаріуси відзначали професійне свято. ВІДЕО

1
-1
Як волинські нотаріуси відзначали професійне свято. ВІДЕО
В останній день літа волинські нотаріуси відзначили своє професійне свято.

Урочистості провели в Луцькому замку, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

З нагоди свята чиновники вручали грамоти та подяки.
Галина Голодевич з Горохова працює у сфері документів уже тринадцять років. Каже, що отримати цю нагороду було її мрією.

"Коли я побачила цю роботу, я зрозуміла, що це моє. Мені знадобився час, щоб отримати освіту і здати екзамен на нотаріуса. Я дуже задоволена, бо це моє. Це богом дана мені професія, яку я дуже люблю. Я безмежно люблю свою роботу", - зізнається нотаріус Галина Голодевич.

А от роботи в нотаріусів є чимало. Чи не кожного дня їм доводиться посвідчувати якісь договори, заповіти, вірність перекладу, копій чи справжність підпису, видавати свідоцтва про право на спадщину чи придбання майна.

Найперша у Луцьку нотаріуска Тетяна Ариванюк пригадала час, коли сфера нотаріату в місті лише починала розвиватись.

"Я пам'ятаю 2004-ий рік, коли коли цивільний кодекс і сімейний кодекс набув чинності. Скільки проблему тоді було, ми не знали як поступати. Багато видів нових нотаріальних дій. Нотаріальна палаті тільки розпочинала цю роботу. Мені приємно, що ми всі згуртувалися", - розповідає Тетяна Ариванюк.

На свято до Луцького замку з'їхались працівники нотаріату зі всієї Волині. Відзначати цей день в Україні вперше почали в 2010-му році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи відзначили "чорних" нотаріусів ?..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні